Opendeurweekend op 9 & 10 maart

Lexus West-Flanders opent op zaterdag 9 en zondag 10 maart de showroomdeuren om je te verwelkomen tijdens het Opendeurweekend. Klaar voor het buitengewone? Maak tijdens dit weekend kennis met de uitzonderlijke prestaties van de nieuwe Lexus LBX en zijn vijfde generatie zelfladende hybridemotor.  

Ontdek de nieuwe Lexus LBX

Grootse prestaties, compact formaat 

Een laag zwaartepunt, brede spoorbreedte, korte overhangen en strakke carrosserie kenmerken de nieuwe Lexus LBX. Deze wendbare wagen biedt je een unieke rijervaring in de meest compacte Lexus tot nu toe. Zijn verfijnde eigenschappen zorgen voor een natuurlijke communicatie tussen bestuurder en wagen. Hierdoor garandeert hij je steeds volledig vertrouwen, controle en comfort. 

Aangedreven door een nieuwe generatie, zelfladende hybridemotoren, staat veiligheid voorop. Het elektronisch gestuurde remsysteem, met Vehicle Braking Posture Control, zorgt voor een gebalanceerde remkrachtverdeling en onderdrukt overhellen bij bochten. Of je in de stad of op robuustere wegen rijdt, deze wagen is in alle omstandigheden een stabiele en comfortabele partner. 

Nieuwe Lexus identiteit

Met de LBX is het tijd voor vernieuwing. Lexus ruilt formeel in voor ontspannen, maar behoudt daarbij hetzelfde authentiek, moeiteloos design. De frontale opstelling van de “sprindle grille” geeft de wagen een opvallende facelift en draagt samen met het koplampenontwerp bij aan de sterke, dynamische uitstraling. Daarnaast maken de laagliggende motorkap, naadloos aansluitende sierlijsten en achterspoiler deze auto extra aerodynamisch.

Ook aan het interieur werd de nodige aandacht besteed. Eenvoud en verfijning gaan hand in hand met de uitstraling van deze klassewagen. Het open uitzicht, strak instrumentenpaneel, ruim interieur en imposante middenconsole geven de wagen kwaliteit met oog voor detail. Neem plaats en ervaar de aantrekkingskracht van de Lexus LBX. 

Premium innovatie voor ultieme veiligheid 

Het Lexus Link Connect systeem en zijn 9,8-inch touchscreen zijn ontworpen voor uiterst gebruiksgemak. Met cloudgebaseerde navigatie, real-time verkeersinformatie en de "Hey Lexus" spraakassistent wordt elke rit ongeëvenaard. De smartphone-integratie voor Apple CarPlay en Android Auto, een optionele digitale sleutel, over-the-air software-updates en het premium Mark Levinson audiosysteem maken van de LBX een hypermoderne wagen.

Verder is de Lexus LBX voorzien van de nieuwste Lexus Safety System +, met geavanceerde veiligheids- en rijondersteunende functies. Het systeem detecteert ongevalrisico's, waarschuwt de bestuurder en regelt automatisch stuur-, rem- en aandrijfkracht om een botsing te voorkomen of te verminderen. Veiligheid en gemak ontmoeten elkaar voor een zorgeloze rijervaring.

Wij zijn er in elk geval van overtuigd: sta je oog in koplamp, dan voel je meteen de connectie. Benieuwd naar alle andere innovatieve snufjes van de nieuwe LBX? Kom ze ontdekken tijdens het opendeurweekend bij Lexus West-Flanders. 

Share post: